Povežimo se

Z veseljem delimo z vami naše znanje in izkušnje, prav tako pa si želimo tudi vaših

Vabljeni, da prispevate svoja besedila o zdravi prehrani in življenju, bodisi o zdravilnih rastlinah, varovanju okolja, trajnostnem delovanju in drugih pomembnih temah za ohranjanje zdravja našega planeta. Veseli bomo tudi vaših receptov za zdrave domače jedi, ki jih bomo objavili na našem portalu, da bodo v njih lahko uživali tudi drugi.

Recepte in prispevke pošljite na:

Povezovanje v partnerstva je temelj za učinkovito in trajnostno delovanje. Če ste organizacija s podobnimi dejavnostmi, poslanstvom in cilji, nas kontaktirajte, da se pogovorimo o tem, kako lahko sodelujemo.

Združeni lahko dosežemo več.
Vabljeni, da z nami soustvarjate skupnost, ki stremi k boljšemu življenju zase in za druge z uveljavljanjem ekoloških in okoljevarstvenih načel in delovanja.
Pridružite se nam.

Dobrodošli na spletni strani organizacije ”Zavod Biogetta”. Naše aktivnosti so le v interesu družbe in so usklajene z našim poslanstvom. Organizacija je javnokoristna neprofitna organizacija, registrirana v Evropski uniji - Slovenija.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Naloga tega spletnega mesta je ljudi ozaveščati o prednosti ekološke pridelave in predelave hrane ter varovanja okolja, da bomo ohranili naš planet zase in za naše potomce. Vsi omenjeni izdelki in/ali imena podjetij so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov. Omenjamo jih zgolj v informativne namene, organizacija ”Zavod Biogetta” pa nima nikakršne povezave ali podpore z njihove strani. Poleg tega delimo različne članke poglobljene prispevke o zdravi prehrani, trajnosti in varovanju okolja, ki so neodvisni in temeljijo na preverjenih informacijah. Vse informacije, navedene na spletnem mestu, je treba obravnavati samo kot informativni vir in jih ne uporabljati kot orodje za diagnostične ali medicinske namene. Za vaš poseben primer se vedno posvetujte z zdravnikom. Veseli bomo tudi vaših receptov za zdrave domače jedi, ki jih bomo objavili na našem portalu, da bodo v njih lahko uživali tudi drugi.