Dogodki

Razkrivamo vam zanimive dogodke, ki so vredni da se jih udeležite. Vsak sejem ima svoj čar in vedno boste našli kaj novega in zanimivega.

Vegafest Ljubljana

Vegafest je največji festival veganstva v Sloveniji. Letos bo potekal že deseto leto zapored, ponovno v središču Ljubljane na Pogačarjevem trgu. Na 50 stojnicah se bodo predstavljala društva, podjetja, trgovine, restavracije ter ostali ponudniki ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov. Festival bo imel tudi bogat odrski program ter predavalnico z zanimivimi gosti.

Sejem Agra

Mednarodni kmetijsko živilski sejem Agra letos poteka že 60-to leto. Sejem spremlja bogat strokovni in zabavni program. Glavni poudarki letošnjega sejma pa so: mednarodno leto ribištva in ribogojstva, evropsko leto mladih, inovacije in digitalizacija, kmetijstvo v prihodnosti, podnebne spremembe in vodni viri, ekološko kmetijstvo, hrana iz naše bližine, prehranska varnost, krepitev podeželskih območij, biotska raznovrstnost ter gozd.

Sejem Biofach

Sejem Biofach eden vodilnih svetovnih sejmov za ekološko prehrano in kozmetiko. Za ljudi tam je ekološko več kot oznaka ali certifikat: ekološko pomeni kakovost in prepričanje – za odgovorno uporabo naravnih virov. Sejem Biofach v razstavišču Nürnberg je prostor, kjer se ljudje povežejo in delijo svoje strastno zanimanje za ekološko hrano, se spoznavajo in izmenjujejo poglede, in to že od leta 1990.

Natural & Organic Products Europe

Na sejmu Natural & Organic Products Europe se povezujejo ljudje, ki iščejo na enem mestu okolju prijazne, trajnostne, naravne, ekološke izdelke na področju pijače, lepote, samooskrbe in izdelkov za dobro počutje. To je dogodek, na katerem najdete inovativne izdelke, ki bodo resnično spremenili vaše življenje.

Sejem Green Vita v Celju

V okviru sejma Greenvita se izvaja tudi sejem zdravega načina življenja Altermed. Poseben poudarek sejma bo letos namenjen trajnostni prihodnosti, izvedene bodo izobraževalne delavnice, kjer bodo prikazane tudi inovativne rešitve in projekti, kako zmanjševati posledice podnebnih sprememb z odgovornim ravnanjem na vseh področjih. Izobraževanje z vidika alternativnih rešitev, ki so do telesa in do okolja bolj prijazne. Razstavni program sejma tako zajema najrazličnejša področja, ki lahko pripomorejo k boljšemu počutju in bolj zdravemu telesu.

Sejem narava zdravje v Ljubljani

Ljubljanski sejem Narava zdravje ima že dolgoletno tradicijo. Na njem se predstavljajo vsi, ki ponujajo naravne izdelke in rešitve za kakovostnejše življenje. Njegov namen je na enem mestu predstaviti in ponuditi tako ideje, kako lahko delujemo, da skrbimo za svoje zdravje in ohranjanje narave, saj prvo brez drugega ni mogoče. Obiskovalci in razstavljalci oblikujejo mrežo vse bolj ozaveščenih, ki jim je mar za ohranjanje okolja in s tem poskrbeti za boljšo prihodnost nas in bodočih generacij.